Om oss

Eknors Fastighets och Klinten Nova AB

Eknors Fastighets AB och Klinten Nova AB omfattar bygg och fastighetsbolag som ägs och drivs av Gunnar Eknor. Vi förvaltar idag 146 lägenheter i Nora som ligger i Bergslagen 3 mil norr om Örebro. Bolagen omsätter cirka 60 Mkr per år och har 4 st anställda. Klinten Nova AB startade 1985 med att bygga om kvarteret Blåklinten 17, Kolmätaregatan 9-11 och Brunsgatan 22.

Eknors Fastighets AB startade verksamheten 1994 och bedriver även byggverksamhet i Stockholm. De första 6 åren var verksamheten inriktad på enbart kulturhusrenoveringar. Vi har genomfört en rad högkvalitativa renoveringar inom området restaurering av äldre byggnader, omfattande totalrenoveringar på hela fastigheter, många på Malmen och Drottningholm

 

Miljöarbetet är en viktig del i vår organisation

För oss är det viktigt att du som hyresgäst har en bra boendemiljö, både den inre och yttre miljön ska vara trygg och hälsosam att vistas i. Boendet påverkar även miljön globalt och vi arbetar kontinuerligt för en positiv miljöpåverkan.

Genom energibesparingar, resurshushållning och effektiviseringar av fastigheterna vill vi bidra till en ekologiskt hållbar utveckling av samhället. Läs gärna våra miljötips för att se vad du kan göra för att bidra i miljöarbetet!

Styrelse

Gunnar Eknor
Styrelseordförande.

Kristin Eknor Anemar
Styrelsesuppleant

Karin Eknor
Styrelsesuppleant

Anna Maria Eknor
Styrelsesuppleant